17 november 2017, door Maartje

Nieuw: Café Cómodo Amsterdam

17 november 2017, door Maartje

Nieuw: Café Cómodo Amsterdam

De mensen achter het relaxte, altijd goed Hendrix aan de De Clercqstraat are coming again! West blijft de buurt maar voor hun nieuwe zaak verschuiven ze iets verderop in Oud-West. Café Cómodo gaat het zustercafé van Hendrix heten en het idee is eigenlijk dat de vier eigenaren blijven doen waar ze goed in zijn: een plek creëren om te borrelen, all day long.

Cafe Comodo

Cafe Comodo

Al wordt Café Cómodo zeker geen kopie van Hendrix. In tegendeel: Café Comodo wordt een Zuid-Amerikaanse plek met een daarop aansluitende kaart en drankassortiment. Fijn, want dat werelddeel levert – in onze optiek – de lekkerste happen. Een kleurrijke zaak gaat het vast en zeker ook worden, zoals ze dat in zonnig Zuid-Amerika ook zouden doen. Warme kleuren, robuuste materialen. Leuk voor iedereen, maar vooral voor de buurt, want Café Cómodo wil in eerste instantie een fijne buurtfunctie vervullen.

Zijn ze ook goed in hoor: wist je misschien niet, maar een van de eigenaren is ook de man achter Café van Leeuwen in Amsterdam, een van mijn vaste kroegen toen ik in Amsterdam kwam wonen; een adres met een plaatsje in mijn hart. In totaal zijn ze met zijn 4-en, de eigenaren, ieder met zijn eigen kwaliteiten. Zin in Café Cómodo dus.